Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en wolfhonden in het bijzonder. Wij zijn lid van de Algemene Vereniging van Liefhebbers van Saarlooswolfhonden (AVLS). Daarnaast zijn we aangesloten bij World of Lupine Foundation (W.O.L.F.) een wereldwijde organisatie die staat voor het welzijn en verantwoord fokken van wolfhonden. We fokken af en toe in huiselijke kring een nestje Saarlooswolfhonden en Lupine Dogs. Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Wij voeden de pups op volgens het Puppy Culture Programma, zodat zij goed gesocialiseerd hun nieuwe leven tegemoet kunnen gaan. Op deze site kunt u meer lezen over onze honden en de nestplanning.

Nieuws

Dit jaat verwachten wij helaas geen nestje

woensdag 16 mei 2018

Mag ik u voorstellen....

We zijn inmiddels al weer een paar daagjes verder. Ik kan met een gerust hart zeggen dat het goed gaat hier. Moeder Wya heeft nog wat koorts, maar dat was de verwachting. Ze voelt zich wel goed, ze eet, drinkt, gaat af en toe naar buiten om haar ontlasting te doen en ze is een verschrikkelijk goede moeder. Beschermend maar niet te.... ze wast ze netjes, houdt alles keurig schoon. De pups groeien als kool.
Reutje 1 was 600 gram bij de geboorte, het teefje 550 en reutje 2, die te groot was voor de normale bevalling was maar liefst 620 gram. Flinke kids dus. Vandaag, op dag 5 zijn de gewichten alweer aanzienlijk hoger. Reutje 1: 820 gram, het teefje 800 gram en reutje 2: 810 gram (let wel, reutje 2 is een dag jonger dan de andere 2). Inmiddels hebben we ook de namen bedacht. Dit keer is het thema indianenstammen, bovendien worden de pups vernoemd, de reutjes naar papa en het teefje naar mama. Mag ik u voorstellen aan:

Silva Amica's Sköll Chetco
Reutje 2
 Silva Amica's Wyakin Cherokee
Teefje
 En Silva Amica's Kajos Consho
Reutje 1

1 opmerking: